FRICTIO  STOCKHOLM

SPORT & KORRIGERANDE MASSAGE

 

Sport massage & korrigerande massage blir mer och mer populärt med tanke på ökad konkurrenskraft och intensitet av fysisk träning.  Du behöver inte vara en olympier för att ta del av fördelarna av en sport massage. Sport Massage är utmärkt för människor med skador och kroniska smärtor och minskad rörelseförmåga.

Denna massage terapi är även en av de mest effektiva behandlingarna för att frigöra muskelspänningar och en stor hjälp för att förebygga skador hos vanliga icke idrottande personer.

 

Sport massage är utformad för att hjälpa idrottare att förbereda och underhålla deras kroppar för att nå högsta prestations förmåga, bättre återhämta sig efter en stor event eller för att fungera bättre och minska skador under träning.

 

Beroende på teknik kan du under eller efter en sport massage uppleva mild till måttligt obehag i spända muskler när de bearbetats och en övergående ömhet i musklerna efter en djup sport massage behandling.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÖRDELAR  MED SPORT & KORRIGERANDE MASSAGE

 

FRICTIO STOCKHOLMs  sport massage terapeuter har en grundlig förståelse av anatomi och fysiologi, med kunskap om muskel- och skelett system. Denna kunskap i kombination med erfarenhet inom detta område kommer att garantera du kommer att få den bästa sport massage i Stockholm.

 

FRICTIO STOCKHOLMs Sport massage terapeuter kommer att genomföra en professionell konsultation innan behandling för att välja lämplig behandlingsmetod, varaktighet och olja för dig.

 

 

Sport massage kan ha följande fördelar

 

• Det hjälper att förbättra prestanda

• Det hjälper släppa muskelspänningar

• Det hjälper att återställa balansen i muskler och skelett

• Det hjälper att förebygga skador

• Det hjälper till att hålla passform och stadig

• Det hjälper att balansera homeostas

 

En sport massage behandling kan vara mellan 1 till 2 timmar, under vilken du liggar på en professionell massagebänk och du täckas med handdukar. Vi exponerar endast de delar som masseras, om du som klient känner dig obekväm kan våra terapeuter anpassa din behandling för att passa dina behov. Användningen av massage olja är inte alltid nödvändigt för denna massage terapi beroende på vilken behandling som är mest lämplig, men våra kvalificerade massörer kan ge dig råd om vad olja skulle bäst passar din hud och kropp typ, tillsammans med den typ av massage du får.

 

 

 

 

KÖP BEHANDLING

 

60 Min | 950 KR          90 Min | 1 400 KR           120 Min | 1 850 KR

 

(En extra avgift kan tillkomma vid hotell besök & utanför kl 09:00 - 20:00)

 

 

 

 

sports massage knee