FRICTIO  STOCKHOLM

KLASSISK SVENSK MASSAGE

 

Klassisk Svensk massage kombinerar en universiell samling av tekniker utformade för att slappna av huvudsakligen specifika muskler och minska spänningar.

 

Vi utför en riktigt traditionell massage (vanlig massage) med anpassat tryck, fantastisk för att lösa knutar och spänningar i kroppen. Stimulerande knådning och långa, starka rörelser för att effectivt släppa på trötta värkande armar och ben.

Den här tekniken är ideell för att minska både fysisk och känslomässig stress och är föreslagen som en regelbunden del av ett avstressnings program.

 

De flesta av oss upplever stress i olika nivåer dag för dag.  Stress är inte bra för hälsan, det gör våra muskler spända, knotade och hopbuntade. Utöver det som du kan känna, påverkar långvarig stress våra organ och inre funktioner negativt, samt den mentala hälsan som följd. Vilket aldrig är bra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÖRDELAR  MED KLASSISK SVENSK MASSAGE

 

FRICTIO STOCKHOLMs Klassiska massage terapeuter har en grundlig förståelse av anatomi och fysiologi, med kunskap om muskel- och skelett system. Denna kunskap i kombination med erfarenhet inom detta område kommer att garantera du kommer att få den bästa sport massage i Stockholm.

 

FRICTIO STOCKHOLMs Klassiska massage terapeuter kommer att genomföra en professionell konsultation innan behandling för att välja lämplig behandlingsmetod, varaktighet och olja för dig.

 

 

Klassisk massage kan ha följande fördelar

 

• Det hjälper att förbättra prestanda

• Det hjälper släppa muskelspänningar

• Det hjälper att återställa balansen i muskler och skelett

• Det hjälper att förebygga skador

• Det hjälper till att hålla passform och stadig

• Det hjälper att balansera homeostas

 

En klassisk massage behandling kan variera i tid mellan 1 till 2 timmar, under vilken du ligger på en professionell massagebänk och du täcks med handdukar. Vi exponerar endast de delar som masseras, om du som klient känner dig obekväm kan våra terapeuter anpassa din behandling för att passa dina behov. Användningen av massage olja är nödvändig för denna massage terapi, våra kvalificerade massörer kan ge dig råd om vad olja skulle bäst passar din hud och kropp typ, tillsammans med den typ av massage du får.

 

 

 

KONTAKTA OSS IDAG FÖR EN KLASSISK MASSAGE DÄR DU BEHÖVER DEN

 

FRICTIO STOCKHOLMs team av professionella, välutbildade Mobila Massage terapeuter är glada för att ta hand om din klassiska massage från bekvämligheten av ditt hem, hotellrum, kontor eller evenemang i Stockholm.

 

 

 

 

KÖP BEHANDLING

 

60 Min | 850 KR        90 Min | 1 250 KR        120 Min | 1 650 KR

 

(En extra avgift kan tillkomma vid hotell besök & utanför kl 09:00 - 20:00)

 

 

 

 

promo 3