FRICTIO  STOCKHOLM

Shop

DEEP TISSUE & TRIGGERPUNKT TERAPI (copy)

450,00 SEK

OM DEEPTISSUE & TRIGGERPUNKT MASSAGE

Deep tissue & Triggerpunkt massage är avsedd att lindra svåra spänningar i muskler, bindväv eller fascia. Djupvävnads massage rekommenderas ofta till personer som upplever smärta, är involverade i tung fysisk aktivitet (såsom idrottare), patienter som har lidit fysisk skada eller arbets skador. Det är nära samanbundet med Sport massage men inte samma sak.
Deeptissue massage blir mer och mer populärt inte bara med tanke på ökad konkurrenskraft och intensitet av fysisk träning. Denna massage terapi är även en av de mest effektiva behandlingarna för att frigöra muskelspänningar och en stor hjälp för att förebygga skador hos vanliga icke idrottande personer. (Mer info)    

FÖRDELAR  MED DEEPTISSUE MASSAGE
FRICTIO STOCKHOLMs  Deeptissue massage terapeuter har en grundlig förståelse av anatomi och fysiologi, med kunskap om muskel- och skelett system. Denna kunskap i kombination med erfarenhet inom detta område kommer att garantera du kommer att få den bästa Deeptissue massagen i Stockholm.
FRICTIO STOCKHOLMs Deeptissue massage terapeuter kommer att genomföra en professionell konsultation innan behandling för att välja lämplig behandlingsmetod, varaktighet och olja för dig.
Deeptissue massage kan ha följande fördelar:
• Det hjälper att förbättra prestanda
• Det hjälper släppa muskelspänningar
• Det hjälper att återställa balansen i muskler och skelett
• Det hjälper att förebygga skador
• Det hjälper till att hålla passform och stadig
• Det hjälper att balansera homeostas
• Det hjälper att motverka arbets skador

En Deeptissue massage behandling kan vara mellan 1 till 2 timmar, under vilken du liggar på en professionell massagebänk och du täckas med handdukar. Vi exponerar endast de delar som masseras, om du som klient känner dig obekväm kan våra terapeuter anpassa din behandling för att passa dina behov. Användningen av massage olja är inte alltid nödvändigt för denna massage terapi beroende på vilken behandling som är mest lämplig, men våra kvalificerade massörer kan ge dig råd om vad olja skulle bäst passar din hud och kropp typ, tillsammans med den typ av massage du får.

KONTAKTA OSS IDAG FÖR EN DEEPTISSUE MASSAGE DÄR DU BEHÖVER DEN
FRICTIO STOCKHOLMs team av professionella, välutbildade Mobila Massage terapeuter är glada för att ta hand om din idrotts massage från bekvämligheten av ditt hem, hotellrum, kontor eller evenemang i Stockholm.

FÖR TIDSBOKING RING OSS PÅ 0763137152 ELLER E-POSTA OSS MED EN FÖRFRÅGAN TILL [email protected]

(En extra avgift kan tillkomma vid hotell besök & utanför kl 09:00 - 20:00)


VARNING
Individer som lider av feber, illamående, cancer, trombos och vissa andra allvarliga sjukdomar bör avstå från massage.
Gravida kvinnor i de första 12 veckorna ska undvika att få någon behandling, varefter massageterapi uppmuntras för att lindra värk och trötthet.
Under behandling  bör den upplevda smärtan ej överstiga en 6-7 på en 0-10 skala (NRS) vid centrum av smärt området dvs att du ska inte behöva spänna andra delar, hålla andan osv för att smärtan är stark. Att få en för smärtsam behandling är kontraproduktivt och kan stimulera till en ökad smärt upplevelse.
Djup vävnads massage ska inte förväxlas med "djupt tryck" massage, som utförs med ihållande starkt tryck genom vävnad, ibland genom hela hela kroppen